Vi utför service

Endast original reservdelar

Service av din bil

Endast original reservdelar

Vi utför servicearbete i linje med tillverkares anvisningar & rekommendationer.
Detta för att borga för kundens trygghet & ett bättre andrahandsvärde på bilen.

Vi är specialiserade på Mercedes Benz och använder alltid Mercedes originalverktyg vid diagnos av din MB. Det innebär även att vi alltid kan erbjuda en erfaren och kompetent personal med utbildning genom Mercedes-Benz Global Training och möjligheter att uppdatera din MB med de senaste versionerna när det kommer till mjukvara.

Vi ingår även i BMW’s Partners In Quality-program genom vilket vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser så väl som sakkunnig personal för service av BMW & MINI

Naturligtvis tar vi även emot andra märken för service eller reparation. Vi är ackrediterade genom SWEDAC både för att släcka tvåor från bilbesiktningen och att installera taxametrar. Vi är även certifierade för klimatanläggningar.

Viktigt att tänka på vid verkstadsbesöket

Inför verkstadsbesöket

Har Du förlängd nybilsgaranti är det viktigt att Du läser garantivillkoren. I vissa fall kan den förlängda garantin omfattas av skallkrav.

Byte av vindruta

Skall vi ombesörja byte av vindruta är det nödvändigt att försäkringsbrevet bifogas, för eventuell kontroll av självrisk.

När du lämnar in bilen

Lämna även in serviceboken, ev. låsbult till hjulen samt ev. protokoll från bilprovningen.

Tänk på att tömma bilen på värdesaker, då vi ej kan ansvara för dem.

Plocka gärna ur lastutrymmet/bagageluckan inför servicen då det förenklar kontroll av eventuella servicepunkter i bilen.

Skall vi behålla bilen över natten så lämna kvällen innan.